Merel en Christel willen een relatietest voor Franny en Timothy maken

Merel en Christel willen een relatietest voor Franny en Timothy maken

Merel en Christel hebben zich even afgezonderd van de rest van de groep. Merel heeft namelijk een plan en dit wil ze graag met haar mede bewoner delen. Timothy en Franny zijn de laatste tijd best wel negatief legt Merel uit. En wil daarom graag een relatietest maken voor de twee. Lievelingsdier, lievelingskleur… gaat Merel verder. Ze stelt voor om twee vragenlijsten te maken en deze door Franny en Timothy in te laten vullen. Vervolgens is het de bedoeling om aan de hand van de antwoorden de twee te bevragen. Christel lijkt het een goed idee te vinden, want ze is direct enthousiast. Ja, zin in zegt ze vrolijk. Zullen Timothy en Franny alles van elkaar weten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *