Komt er nog een excuses van Timothy? Shelley spreekt hem aan

Komt er nog een excuses van Timothy? Shelley spreekt hem aan

Timothy heeft flinke ruzie gehad met Franny, Shelley en vooral met Lotus. Timothy heeft doorverteld op wie Franny gaat stemmen, terwijl hij zijn mond dicht houdt als het gaat over zijn eigen stemmen. Over en weer werden er opmerkingen gemaakt en Timothy is uiteindelijk boos weggelopen. Terwijl Timothy aan het boren is in een huisje, besluit Shelley hem aan te spreken. Heb je nog met Lotus gepraat? vraagt Shelley. Timothy vraagt zich af waarom. Na gisteravond antwoordt Shelley. Timothy laat weten van niet. Geen behoefte aan gaat hij kortaf verder. Ook geen spijt van de dingen die je hebt gezegd? gaat Shelley verder. Ik denk dat jij wel grover uit de hoek kwam dan zij. Timothy lijkt het hier niet mee eens te zijn. Ik ben niet begonnen benadrukt hij. Het gaat er altijd om wie er begint hè. En lijkt daarom niet van plan te zijn om excuses aan te bieden. Zullen Timothy en Lotus vandaag nog met elkaar in gesprek gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bart at 10:13

    Tim lijkt me het type wat op een gegeven moment over gaat op huishoudelijk geweld. Het is beter dat hij weg wordt gestemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *