Adriaan heeft zijn twijfels, stopt de bakkerij?

Adriaan heeft zijn twijfels, stopt de bakkerij?

Jessie, Erik, Mylène en Adriaan zitten aan tafel in de silo wanneer de bakkerij ter sprake komt. Stoppen ergens mee is wel heel drastisch zegt Jessie. Maar volgens mij wil je gewoon tijd overhouden voor andere dingen naast het bakken voegt hij eraan toe. Adriaan knikt, en legt uit dat de meeste bewoners niet openstaan voor een opleiding tot bakker. Jessie knikt maar denkt toch dat er vast wel mensen zijn die deze taak op zich willen nemen. Je moet doen wat je zelf wilt reageert Mylène. Als je minder wilt bakken, moet je dat doen benadrukt ze aan het einde van het gesprek. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *