Gerrit heeft geregeld dat er iemand uitleg komt geven over hoe je complimenten geeft

Gerrit heeft geregeld dat er iemand uitleg komt geven over hoe je complimenten geeft

Jessie, Mylène en Jens staan in de keuken wanneer Gerrit aan komt lopen. Ik heb iets leuks zegt hij vrolijk. Over ongeveer een uur komt hier iemand die een boek heeft geschreven. Hij komt ons complimentjes geven en ons leren hoe we elkaar complimentjes kunnen geven. Het is vandaag namelijk nationale complimentendag voegt hij er verder aan toe. Mylène begint te lachen. Wat een mooi initiatief benadrukt ze. Wat zal de rest van de groep ervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. arie at 20:42

  Complimenten aan Gerrit en Mylène
  Wat een mooi stel samen

  Dit is echt utopia in 3 woorden :

  een vriendelijke samenleving

  Super bedankt SBS hiervoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *