De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop complimenten geven

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een workshop complimenten geven

De poort van Utopia 2 gaat open en Frank betreedt de mini samenleving. Hij komt de bewoners een complimentenworkshop geven. Gerrit en Hiske ontvangen hem bij de poort en stellen zich voor. Ik ga iets leuks met jullie doen zegt Frank tegen de bewoners terwijl ze naar de silo toelopen. Frank vertelt vervolgens aan de bewoners dat het vandaag nationale complimentendag is en dat complimenten erg belangrijk zijn in het leven. Hij vraagt hen om complimenten voor elkaar op briefjes te schrijven en vervolgens op elkaars rug te plakken. Iedereen gaat aan de slag de bewoners schrijven complimenten op een briefje en plakken die vervolgens anoniem op elkaars rug. Iedereen is druk in de weer met het schrijven. Er worden briefjes geschreven met bijvoorbeeld de tekst, leuk kapsel, je bent een warme vrouw en powervrouw. Jullie vinden elkaar heel erg lief, hè? vraagt Frank aan de bewoners. Als de complimenten zijn uitgedeeld, worden deze op een muur geplakt. Op deze manier kan iedereen ze zien. De bewoners reageren enthousiast op alle lieve complimenten en dit lijkt dan ook veel goeds te doen voor het groepsgevoel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *