Adriaan is druk bezig met zijn uitdaging voor de Alp D’Huez

Adriaan is druk bezig met zijn uitdaging voor de Alp D’Huez

Adriaan is van plan om in juni de Alp D’Huez te beklimmen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Adriaan moet daar natuurlijk voor trainen en daarom is hij achter de computer gekropen om een fiets te regelen. Terwijl hij bezig is met het opstellen van een e-mail, komt Hiske bij hem staan. Wat vind je er ervan vraagt Adriaan. Hiske antwoordt positief. Ik heb iets nodig om te fietsen legt Adriaan verder uit. Hiske vraagt daarna of ze hem mag helpen. Ze kent namelijk een sportschool waar ze misschien een spinningfiets kunnen lenen. Dan wil ik wel mee spinnen gaat ze verder. Adriaan stemt in en samen bellen ze de sportschool. Ik denk zeker dat we iets voor jullie kunnen betekenen zegt de man na de uitleg van Hiske. Toch moet hij het nog intern overleggen. De twee spreken af om een mail te sturen met hun vraag. Zal Adriaan binnenkort al kunnen starten met trainen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *