Er melden zich onverwacht zes B&B gasten in Utopia 2, waar moeten de bewoners slapen?

Er melden zich onverwacht zes B&B gasten in Utopia 2, waar moeten de bewoners slapen?

De bewoners zitten afgelopen avond gezellig met zijn allen in de silo, als er groep van zes gasten voor de B&B Utopia 2 in komen lopen. De bewoners lijken niet op zoveel gasten te hebben gerekend. Hoe kan dat nou dat we dat niet weten? zegt Jessie geïrriteerd. Terwijl de bewoners nog staan te discussiëren, lopen de gasten enthousiast de silo in om zich voor te stellen. Jessie en Merel lopen snel de silo uit om te overleggen. Jessie stelt voor om de bewoners te verdelen over de silo, de boot en de bakkerij, zodat de B&B gasten in de huisjes kunnen slapen. Ondertussen zoeken de andere bewoners slaapspullen bij elkaar. De situatie lijkt hiermee opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 14:54

    Heeft Jessie duidelijk ook zijn werk niet goed gedaan, want hij houdt de mail in de gaten van iedereen. Kunnen ze Tim wel weer de schuld gaan geven maar zo ligt het dus niet. Niemand wist hier van af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *