Niet iedereen is blij dat er onverwachte gasten zijn, een aantal bewoners moeten vroeg opstaan

Niet iedereen is blij dat er onverwachte gasten zijn, een aantal bewoners moeten vroeg opstaan

Doordat er meer B&B gasten dan verwacht in Utopia 2 komen slapen, moeten de bewoners hun best doen om in oplossingen te denken. Zo wordt er bijvoorbeeld geroepen dat er een aantal bewoners vannacht in de bakkerij van Adriaan kunnen slapen. Als Mylène met Adriaan voor de bakkerij staat, legt hij haar uit dat hij morgenochtend vroeg aan het werk gaat in de bakkerij. Er moeten namelijk nog een aantal broden gebakken worden. Adriaan laat weten dat hij morgen om 06:00 uur al wil beginnen met zijn werk, waardoor de bewoners die in de bakkerij gaan slapen erg vroeg moeten opstaan. Dit lijkt Mylène niet erg fijn te vinden maar volgens Adriaan is er geen andere oplossing. De bewoners die in de bakkerij slapen zullen dus morgen om 06:00 uur moeten opstaan. Gaat dit effect hebben op de gemoedstoestand van een aantal bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *