Jessie uit zijn frustraties over zijn jonge mede bewoners

Jessie uit zijn frustraties over zijn jonge mede bewoners

Jessie zit achter de computer wanneer Merel aan komt lopen. Ik kan er zo slecht tegen als mensen die doorgaans niets uitvoeren aan elkaar gaan vragen wat ze gaan doen zegt Jessie. Merel is het met hem eens en legt uit dat het lijkt alsof er een nieuw groepje aan het ontstaan is. Ze doen maar lekker gaat Jessie verder. Het kleutervriendinnetje van Jens is binnengekomen en nu zijn ze de hele dag kinderliedjes aan het zingen en aan het knuffelen voegt hij eraan toe. Weet je wat het is vervolgt Jessie wat later. Ze verdienen geen geld, werken praktisch nooit.. Merel knikt. Ik word moe van alle jonge mensen hier. Er komt geen zinnig woord uit voegt ze eraan toe. En stelt voor om anders een nieuw product in de markt te zetten. Jessie knikt. Kinderkleding, dan trekken we het hen aan. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *