Komt er een nieuw huisje voor de B&B in Utopia 2?

Komt er een nieuw huisje voor de B&B in Utopia 2?

Jens en Mylène zitten in de silo wanneer Jessie binnen komt lopen. Ik vind het wel jammer dat jullie bleven liggen toen de B&B’ers aan het ontbijt zaten vanochtend begint Jessie. Jens knikt, maar legt uit dat hij net wat meer tijd nodig had om te ontwaken. Maar de B&B vormt sowieso een probleem nu we slaapplekken tekort komen voegt hij eraan toe. Mylène geeft Jessie gelijk in het feit dat ze uit bed hadden moeten komen maar voegt eraan toe dat de B&B nu gewoon niet werkt. Jessie knikt. Dit is niet de manier waarop we dit wekelijks moeten gaan doen. Ik stel voor dat we naar oplossingen moeten zoeken. Of we bieden slechts één B&B aan of we bouwen er een huisje bij. Mylène is het met hem eens en voegt toe dat een nieuw huisje sowieso geen gek idee is. Er komen ook nog twee nieuwe bewoners. Waar gaan zij slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *