Franny en Lotus zijn kwaad op Timothy, de irritaties liepen flink op

Franny en Lotus zijn kwaad op Timothy, de irritaties liepen flink op

Wanneer Timothy, Lotus, Shelley en Franny afgelopen avond in het huisje zitten, lopen de irritaties hoog op. Timothy geeft aan dat hij niet wil zeggen op wie hij wil stemmen en dit lijken de vrouwen niet te begrijpen. Ook heeft Timothy hardop vertelt op wie Franny zal gaan stemmen en daar is zij niet van gediend. De gemoederen lopen hoog op in het huisje. Ik hoef het niet eens meer te horen geeft Franny boos tegen Timothy. Wij doen niet schijnheilig en jij doet dat wel voegt ze eraan toe. De drie vrouwen vinden verder dat Timothy schijnheilig doet rondom de stemmingen en denken dat hij dit expres doet, maar Timothy ontkent. Je l*lt uit je f*cking nek zegt Timothy boos. Ik deel geen moer met jullie benadrukt hij. Hij loopt vervolgens boos weg van zijn mede bewoners. Ttriest jong, opt*fen sluit Lotus af. Hij denkt dat hij god is…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *