Mylène doet anders tegen Gerrit omdat er iets speelt tussen hen

Mylène doet anders tegen Gerrit omdat er iets speelt tussen hen

Wanneer Mylène, Gerrit, Jens, Timothy, Franny, Erik en Shelley afgelopen avond in een huisje zitten, ontstaat er een opvallend gesprek. Terwijl de andere bewoners met elkaar praten, vraagt Gerrit aan Mylène of er iets met haar is. Hij vindt dat Mylène de laatste tijd anders doet dan anders en dit valt hem op. Mylène laat weten dat er inderdaad iets aan de hand is tussen hen, maar Gerrit stopt al snel het gesprek. Hij vindt het ongepast dit te bespreken waar de rest bij is, en al snel valt de groep stil en ligt de focus op de twee. Waar zal Mylène mee zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *