Timothy ziet een president in Utopia 2 wel zitten

Timothy ziet een president in Utopia 2 wel zitten

Als Timothy, Erik, Shelley, Mylène en Jens afgelopen avond in een huisje zitten, vertelt Timothy over zijn visie. Hij geeft aan dat hij het wel ziet zitten om een dictatuur te hebben in Utopia 2. Timothy stelt voor een president te kiezen en heeft al een voorkeur voor wie. Ik vind het een keer leuk om een president te hebben en ik zat te denken aan Franny. Franny de president gaat hij verder aan zijn betoog. En legt uit dat Franny moeilijk beslissingen kan nemen en het daarom een goede kans is om zich te laten horen. Dan moet ze alle beslissingen nemen, jouw wil is wet voegt hij eraan toe. Zal er daadwerkelijk een president komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *