Gerrit vraagt Jens of hij achter Mylène aan gaat

Gerrit vraagt Jens of hij achter Mylène aan gaat

Wanneer Jens en Gerrit samen in het huisje van Jens zijn, komt Mylėne ter sprake. De twee heren kunnen het beide goed vinden met de vrouwelijke bewoonster en bespreken hun status richting elkaar. Jens vertelt dat hij het goed kan vinden met haar, en dit zorgt voor een iets wat jaloerze reactie van Gerrit.  Ga je er met mijn ex vandoor?,  vraagt Gerrit direct aan Jens. Jens stelt Gerrit gerust en legt uit dat Mylėne niet geïnteresseerd is in hem. Ook geeft Jens aan dat hij niet enorm close met haar is, zoals andere stelletjes dit wel zijn in Utopia 2. Zal dit Gerrit gerust stellen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *