Hiske lijkt nog te twijfelen over haar date

Hiske lijkt nog te twijfelen over haar date

Jessie en Merel zitten samen achter de computer in de silo, als er een e-mail voor Hiske binnenkomt. De email is van Johan, die een date wil met Hiske. Als Christel doorheeft dat het over een date voor Hiske gaat, komt ze ook even kijken bij de computer. Leuk hè? Dat is toch fantastisch! zegt Jessie tegen hen. Even later zijn Christel en Hiske samen in de silo en bespreken ze de e-mail van Johan. Hiske lijkt niet zo goed te weten wat ze met deze situatie aan moet.  Ze lijkt echter nog te twijfelen of ze op date met Johan gaat. Denk jij dat Hiske op date gaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *