Erik praat met Jessie over zijn irritaties

Erik praat met Jessie over zijn irritaties

Erik stoort zich aan zijn mede bewoners. Volgens de mannelijke bewoner ruimt niemand iets op en interesseert het ze allemaal niets. Als ze iets hebben gebruikt, dan laten ze het gewoon vallen, legt Erik uit. Het is niet te geloven wat hier allemaal gebeurt. Jessie vraagt zich af waarom de mannelijke bewoner zich er zo aan stoort. Omdat ik niet zo ben, zegt Erik. Omdat ik alles opruim, maar hier heeft het helemaal geen zin. Hij vertelt dat er een schoon plekje gecreëerd moet worden, waar de bewoners kunnen leven. Het zijn een stelletje viezeriken hier,  zegt hij. Wat een zwijnen zeg. Volgens Erik zit de bank onder de mayonaise en de boter. Daar kan je met je goede kleren ook niet meer op zetten, legt hij uit. Het interesseert ze niets. Gaat Erik de bewoners aanspreken op hun gedrag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *