De bewoners ontvangen een mail van Dave

De bewoners ontvangen een mail van Dave

Christel zit achter de computer in de silo als er een leuke  e-mail binnenkomt. De e-mail is van Dave, de dakloze meneer die vorige week een nachtje in De mini samenleving heeft geslapen. Ik ben er vanavond om 18:00 uur, leest Christel voor. Kan ik weer met jullie mee eten?” De bewoners reageren enthousiast op de e-mail en ze kunnen niet wachten op de komst van Dave vanavond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *