De bewoners ontvangen een mail van Dave

De bewoners ontvangen een mail van Dave

Christel zit achter de computer in de silo als er een leuke  e-mail binnenkomt. De e-mail is van Dave, de dakloze meneer die vorige week een nachtje in De mini samenleving heeft geslapen. Ik ben er vanavond om 18:00 uur, leest Christel voor. Kan ik weer met jullie mee eten?” De bewoners reageren enthousiast op de e-mail en ze kunnen niet wachten op de komst van Dave vanavond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *