Mylène denkt dat zij stemmen gaat krijgen

Mylène denkt dat zij stemmen gaat krijgen

De bewoners zijn druk aan het nadenken over de aankomende nominaties. Ik denk dat ik er ook van Adriaan krijg, zegt Mylène tegen Jens en Timothy. De bewoners reageren verbaasd. Mylène legt uit dat ze laatst een discussie heeft gehad met Adriaan, omdat ze het ergens niet mee eens was. De mannelijke  vertelde toen dat hij het ook niet eens is met het feit dat de andere bewoners vlees eten. Ik zeg tegen hem: Nu moet ik zeggen dat ik het jammer vindt dat elke keer op het moment dat er iets is waar men het niet mee eens is, jij over het vlees eten begint, zegt Mylène over haar gesprek met Adriaan. Dat weten we nou wel. Dat hoef je er niet elke keer bij te betrekken. Daarom denkt Mylène dat ze één of meerdere stemmen krijgt. Jens en Timothy denken dat het wel mee zal vallen. Adriaan gaat niet op jou stemmen, zegt Jens. Denk jij dat Mylène stemmen gaat krijgen van de bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *