Franny denkt te weten op wie zij gaat stemmen

Franny denkt te weten op wie zij gaat stemmen

Timothy beent met een kruiwagen over het terrein als hij Franny tegen het lijf loopt. Ik denk dat ik weet op wie ik ga stemmen, zegt ze tegen haar vriend. Ik heb net weer informatie gehoord, wat ik helemaal niet wist. Timothy blijft staan en hij is benieuwd naar wat Franny te zeggen heeft. Dat er over me gel*ld wordt, gaat de vrouwelijke bewoonster verder. Timothy vraagt wie de boosdoener is. Christel, fluistert Franny. Ze had gezegd dat wij twee niks doen. Timothy zegt dat hij het al van Brandon heeft gehoord. Dus ik denk twee op haar en een op Jessie, vertelt Franny over de aankomende nominaties. Ik zou dat nog even overwegen, schat, reageert Timothy. Het is belangrijk dat de twee zwakste schakels naast mij komen zitten. Welke bewoners zullen er uiteindelijk genomineerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *