Gerrit heeft zo zijn bedenkingen bij de verloving

Gerrit heeft zo zijn bedenkingen bij de verloving

Timothy denkt al een aantal dagen dat hij genomineerd wordt en dat hij dus kans maakt om naar huis te worden gestemd. Christel is ervan overtuigd dat Timothy niet naar huis wil, omdat hij zijn vriendin Franny niet alleen achter wil laten. Gerrit denkt dat Timothy voorspelt heeft dat hij op de bank terecht gaat komen. En dat hij daarom even een verlovingsring om Franny haar vinger heeft geschoven,  legt de mannelijke bewoner uit. Als hij niet verwacht om op de bank te komen, dan had hij dat niet doorgedramd. Hij probeert zijn eigen hachje ermee te redden. Denk jij dat Gerrit gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *