Adriaan, Jens en Timothy praten over Hiske en Christel

Adriaan, Jens en Timothy praten over Hiske en Christel

Adriaan is druk bezig in de bakkerij en ondertussen praat hij met Timothy en Jens over Hiske en Christel. De drie mannelijke bewoners vragen zich af wat de twee vrouwelijke bewoonsters heel de dag doen. Jens vertelt dat de dames vanochtend al gesport hebben. Daar moeten ze waarschijnlijk de rest van de dag van bijkomen, lacht Adriaan. Timothy merkt op dat Hiske en Christel vaak rondjes lopen over het terrein en hij vraagt zich af met wat voor doeleinde dat is. Ze zitten ook altijd bij elkaar en als je dan vraagt of ze een relatie hebben, dan worden ze nog boos ook, vult Adriaan aan. Volgens Timothy zijn Hiske en Christel naar Franny gegaan om te zeggen dat ze losgetrokken moet worden van Timothy en dat ze meer haar eigen doelen moet nastreven. Dat zeggen dan een Chris en een His, die hele dagen bij elkaar lopen, lacht Timothy. Ze zijn elkaars schaduw, zegt Adriaan. Best een beetje freaky.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *