Wat hield de bewoners uit Utopia bezig tijdens de avond van 29 maart?

Wat hield de bewoners uit Utopia bezig tijdens de avond van 29 maart?

Afgelopen avond is rustig verlopen in Utopia 2. De bewoners hebben chinees gegeten dit omdat het team van Hiske de meerspelen gewonnen heeft. Nadat iedereen gegeten heeft zaten een aantal bewoners nog enige tijd bij het kampvuur. Zo ook Adriaan en Merel, de twee kletsen over van alles en nog wat. Hiske en Christel gaan al vroeg naar hun huisje toe en liggen lekker op bed. Christel leest nog even een boekje en de vrouwen kletsen nog wat,voordat ze elkaar welterusten wensen. Velen bewoners zijn op tijd naar bed gegaan. Ook Jens en Mylène kruipen lekker tegen elkaar aan en ook Jessie ligt al lekker in zijn boot te slapen. Kortom een avond waar niet veel over te melden valt. Wat zal de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *