Wanneer gaan Dylan en Kaylee tatoeëren?

Wanneer gaan Dylan en Kaylee tatoeëren?

Jessie en Merel zitten in de silo wanneer Dylan en Kaylee aan komen lopen. We willen het nog even over de opening hebben begint Kaylee. Jullie willen natuurlijk dat er geld binnen gehaald wordt en dat het snel gaat, daarom dachten we aan een tussenoplossing. En stelt voor om de opening dan ook te verplaatsen naar volgend weekend. Dan hebben we maandag de keuring en knallen we verf op de muren en gaan we aan de slag voegt ze eraan toe.  Merel knikt, maar laat weten dat het haar niet uitmaakt wanneer de opening is. De opening doe je meestal pas nadat je al aan het werk bent gegaan. Ik vind het alleen gek dat jullie niet direct na de keuring beginnen. Kaylee vindt het echter vreemd dat de shop al open is voor de officiële opening. Ik wil mijn klanten daarbij wel een mooie ervaring geven benadrukt ze.

Jullie komen binnen en willen keihard aan de slag en iedereen heeft jullie daarbij geholpen zegt Merel even later. En dan kunnen we maandag eindelijk beginnen en moet het weer uitgesteld worden. Adriaan mengt zich nu ook in gesprek en legt uit dat Gerrit al maanden lang wacht op een dj set, terwijl het tweetal nu al in staat is om hun droom te verwezenlijken. Ik snap jullie punt, maar jullie kunnen nu al ermee aan de slag benadrukt hij.  Kaylee begrijpt zijn punt maar is van mening dat de sfeer van de shop wel bepalend is. Ik vind het een slap excuus zegt Merel. Omdat de ruimte niet fijn is, begin je niet. Vind je gewoon eng dat het gaat beginnen? vraagt Adriaan wat later. Je gaat toch die stap moeten zetten. Ik snap dat je het eng vind om de sprong in het diepe te nemen, maar dat moet je gewoon doen benadrukt hij.  Volgens hem moet Kaylee gewoon gaan zwemmen en dan zal ze zien dat het goed komt. Dylan knikt. Ik vind dat je het mooi verwoord maar van Jessie voelde ik een grote druk. Jessie legt op zijn beurt dan weer uit dat hij niet denkt dat de sfeer van de shop veel uitmaakt voor bezoekers. Het gaat om de tattoo. Ik denk dat jullie je zorgen maken om niets. Dylan stelt voor om de ruimte na de keuring te verven, zodat hij woensdag kan beginnen. Doe het anders dit weekend stelt Jessie voor. Dat maakt niets uit voor de keuring. Kaylee knikt en legt uit dat ze er graag uit wil komen met zijn allen. Jullie hebben wel gelijk dat het om de tattoo gaat. Ze stelt voor om de opening nog steeds 13 april te houden maar dan ervoor al te gaan prikken. Het komt echt wel goed zegt Merel. Zelfs ik heb er zin in eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *