Timothy wil dat Shelley aandeelhouder wordt van de Mongoolse tent

Timothy wil dat Shelley aandeelhouder wordt van de Mongoolse tent

Shelley en Gerrit zitten afgelopen avond in de silo wanneer de Mongoolse tent ter sprake komt.”Hierbij verklaar ik, Timothy, dat vijftig procent van de aandelen van de Mongoolse tent naar Shelley gaat leest Gerrit voor. Shelley legt uit dat ze alleen bij Timothy had aangegeven dat ze het vreemd vindt om nu bij Mylène en Jens te liggen, waarna hij met dit voorstel kwam. Gerrit knikt maar vertelt dat Timothy zijn aandelen gisteren mondeling aan hem heeft overgedragen. Alleen gaat hij er nu vanuit dat enkel dingen op schrift geldig zijn zegt Gerrit. Shelley knikt en legt uit dat ze eerst met Gerrit wilde overleggen voor ze ermee akkoord ging. Het zou wel kunnen zegt Gerrit wat later. Alleen wonen we dan samen. Shelley begrijpt hem maar legt uit dat ze het niet fijn vindt om nu te slapen met de mensen die haar liever de poort zien verlaten. Ik vind het apart om samen met je te wonen maar ik moet wel bekennen dat ik je momenteel het meest vertrouw van iedereen zegt Shelley. Gerrit knikt en geeft toe dat hij niet weet of hij dit wel wil. Ik heb niks meer met je en daarom vind ik het chiller om met een man samen te wonen. Kan je het niet proberen vanavond met ze? Shelley knikt en geeft aan dat ze het gaat proberen, ondanks dat ze het niet prettig vindt. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *