Shelley ontdekt dat Jens en Mylené samen in bed liggen en licht Gerrit erover in

Shelley ontdekt dat Jens en Mylené samen in bed liggen en licht Gerrit erover in

Terwijl Jens en Mylène afgelopen avond bij elkaar in bed zijn gekropen, loopt Shelley richting het huisje. Ze probeert de deur te open maar deze zit op slot. Jens doet de deur uiteindelijk open en Shelley pakt haar tandenborstel. Ik dacht dat jij voorlopig in de Mongoolse tent zou gaan slapen zegt Jens en hij kruipt weer terug in bed. Shelley antwoordt van niet en laat weten dat ze gewoon in het huisje zal slapen. Nog wat later ziet Shelley Gerrit op het Utopia 2 terrein lopen. Dit gaat hij niet leuk vinden merkt ze op. Als Gerrit naar haar toe komt lopen vertelt Shelley dat Jens en Mylène bij elkaar in bed liggen. Het lijkt er echter niet op dat de twee intiem met elkaar waren. Het zou me niets verbazen zegt Gerrit desondanks en hij lacht. Dat is Mylène. En zegt dat het hem niet uitmaakt maar volgens Shelley heeft Gerrit juist tegen haar gezegd dat hij dit allemaal niet leuk zou vinden. Voor mijn gevoel heb ik dit afgesloten eindigt Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *