Gerrit is toch niet zo blij met Jens, hij wil het gesprek met hem aangaan

Gerrit is toch niet zo blij met Jens, hij wil het gesprek met hem aangaan

Jens en Mylène hebben Gerrit afgelopen avond verteld dat ze hebben gezoend. Hoewel Gerrit aangaf dat hij dit prima vindt spreekt zijn lichaamstaal boekdelen. Terwijl alle bewoners vannacht al lagen te slapen bespreekt Gerrit zijn dag nog even met Hiske en Christel. De drie zijn het er over eens dat Jens zich niet netjes heeft opgesteld tegenover Gerrit. Naast het zoenen met zijn ex heeft Jens Shelley tijdens de nominaties geil genoemd en dat vindt Gerrit behoorlijk denigrerend en niet nodig. Ook Christel vond dit naar klinken. Gerrit besluit zowel Mylène als Jens hier op aan te spreken omdat hij het idee heeft dat Jens geen rekening met hem houdt. Gerrit krijgt zelfs het idee dat Jens een statement tegenover Gerrit probeert te maken. Ik ga morgen nog wel even een goed gesprek met ze aan eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *