Adriaan voelt zich schuldig over een opmerking die hij tegenover Merel gemaakt heeft

Adriaan voelt zich schuldig over een opmerking die hij tegenover Merel gemaakt heeft

Zoals iedere nieuwe dag zijn ook vandaag Jessie en Adriaan de eerste die wakker zijn. Wanneer Jessie Adriaan een goedemorgen komt wensen lijkt Adriaan ergens spijt van te hebben. Ik heb gisteren zo veel fout gedaan begint hij tegenover Jessie. Je bedoelt dat van Merel? vraagt Jessie die duidt op een opmerking die Adriaan gisteren heeft gemaakt naar Merel toe. Dit ging over het feit dat Merel wel iets meer beweging zou mogen hebben. Ja antwoordt Adriaan. Jessie vindt niet dat Adriaan zich daar schuldig over hoeft te voelen. Ik floep er ook zo vaak dingen uit die niet handig zijn benadrukt hij. Zal Adriaan zijn excuses vandaag maken tegenover Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *