Demi en Fay vinden dat Billy alles claimt wat ze maar kan claimen

Demi en Fay vinden dat Billy alles claimt wat ze maar kan claimen

Billy uitte haar boosheid rondom de tweeling bij Romy. De tweeling doen dat op hun beurt bij Chipp. Had ze weer even haar shine momentje nodig? Gaat ze weer boven lopen janken zegt Fay met opgetrokken wenkbrauwen tegen Demi. Chipp komt in de badkamer vragen wat er aan de hand is. Fay doet haar verhaal over wat er gebeurd is. Chipp vindt dat Billy niet zo moeilijk moet doen en loopt weer weg. Fay is van mening dat Billy alles claimt wat ze kan claimen. En snapt niet dat Billy het op zo’n boze toon kwam vragen, de twee vinden het namelijk geen enkel probleem om het kleed weer in de woonkamer te leggen. Zij heeft ook een kleed boven liggen hé, en dat is ook van de bv gaat Fay verder. Niet te filmen, zij denkt maar dat ze alles kan pakken voegt ze eraan toe. Demi en Fay kunnen er niet over uit maar besluiten er verder geen woorden meer aan vuil te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *