Het valt Billy en Romy op dat er steeds meer spullen van de bv in het kasteel terechtkomen

Het valt Billy en Romy op dat er steeds meer spullen van de bv in het kasteel terechtkomen

Na de woordenwisseling met Fay en Demi stapt Billy naar de vide waar Romy is. Ik vind het beneden alle peil roept Billy uit naar haar mede bewoner. En herhaalt het gesprek wat ze net met de tweeling heeft gehad. Ik vroeg of het vloerkleed terug mocht omdat het van de winkel is en niet is bedoeld voor privégebruik. Maar dan worden ze geïrriteerd omdat het ze niet uitkomt voegt ze eraan geïrriteerd aan toe. Romy zegt dat de bar ook terug moet die in het kasteel staat. René wil hem weer terug in de bistro legt ze verder uit. Billy vindt het op haar beurt niet meer dan normaal, het zijn namelijk spullen van de bv. Ook valt het haar op dat er steeds meer spullen van de bv in het kasteel terechtkomen. Niet echt een probleem maar wel opvallend vervolgd ze. Ik snap niet dat Fay heeft gezegd dat zij niet zo boos moest reageren. Romy vindt ook dat Billy normaal heeft gereageerd. Ik hoef niet te overleggen of iets van de bv terug mag, zij hadden moeten overleggen vóórdat ze het meenamen naar hun privéhuisje eindigt Billy boos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *