De logeerpartij van Demi en Senna zorgt voor de nodige verontwaardiging in de groep

De logeerpartij van Demi en Senna zorgt voor de nodige verontwaardiging in de groep

Senna heeft de nacht met Demi doorgebracht. En deze actie zorgt bij de groep toch wel voor de nodige verontwaardiging.

Wanneer alle bewoners ontwaakt zijn vertelt Senna aan Billy hoe hij afgelopen avond in Demi haar bed beland is. Hij doet er vrij luchtig over maar Billy heeft zo haar eigen mening. Ik denk dat je vriendin dit niet leuk vindt zegt ze. Wanneer Romy zich bij het gesprek voegt en hoort wat er is gebeurd, is ze ook zeer verbaasd. Super dom, ik snap dat echt niet. Senna is zich op zijn beurt van geen kwaad bewust.Het nieuws gaat snel rond door de loods. Beau is de volgende die op de hoogte wordt gebracht. Het is zijn eigen keuze maar verstandig is anders laat ze weten wanneer ze het verhaal hoort van Romy. Demi en Senna lijken het op hun beurt vooral heel leuk te hebben gehad. Tegen Linda zegt Demi dat ze het vet gezellig vond. Ook Linda heeft haar mening rondom het slaapfeestje. Zij denkt dat Senna weer stevige post van zijn vriendin kan verwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:23

    Billy als moraalridder nu, laat me niet lachen! Ze wil gewoon zélf iemand om mee te slapen!
    Maar bij haar kan het dan niet knus en gezellig worden en Billy blij, nee, als er geen seks is is ze niet tevreden en snapt ze het niet, voelt ze zich afgewezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *