Billy spreekt de tweeling aan omdat ze ongevraagd een duur vloerkleed van de bv gebruiken

Billy spreekt de tweeling aan omdat ze ongevraagd een duur vloerkleed van de bv gebruiken

Het is Billy opgevallen dat het dure vloerkleed van 250 euro niet meer in de woonkamer ligt. Ze heeft overal gezocht en heeft het vloerkleed gevonden in het kasteel van de tweeling. Daarom besluit ze op hen af te stappen om te vragen of het weer terug mag naar de woonkamer. Er is twee maanden niet naar omgekeken daarom hebben wij hem gepakt laat Fay onschuldig weten. Billy ziet dat de tweeling het niet leuk vindt dat ze er een opmerking over maakt, dus geeft ze nogmaals aan dat het vloerkleed van de bv is en niet van hen. Ik snap niet dat je er nu ineens een probleem van maakt als dat ding al twee maanden opgerold staat reageert Fay geïrriteerd. Het is niet van jullie, dus ik wil het terug schreeuwt Billy uit. Fay vindt op haar beurt dat Billy niet zo geïrriteerd naar hen toe had moeten komen maar het gewoon rustig had kunnen vragen. Het is geen probleem dat het kleed terug moet maar het gaat om de manier waarop vervolgd ze nog bozer. De verwijten vliegen daarna over en weer en de discussie loopt verder uit de hand. Beide partijen schreeuwen tegen elkaar en ook Demi bemoeit zich er nu mee. De twee lijken vriendelijk uit elkaar te gaan maar schijn bedriegt. Wordt vast en zeker vervolgd..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 13:36

    Wat is Billy toch een naar mens gooi der aub uit mevrouwtje denkt dat ze alles kan maken in Utopia. ..en ze wilt Utopia van het jaar worden laat me niet lachen ………..er is maar een persoon die daar aanspraak op maakt dat is CEMAL.

  2. Else at 13:20

    Billy’s gezicht spreekt weer boekdelen, schreeuwend van woede omdat ze tegengesproken wordt. Je zou er bijna bang van worden..een heks aanwezig in de loods als ze geëmotioneerd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *