Billy en Romy bespreken hun onbeschofte mannelijke mede bewoners

Billy en Romy bespreken hun onbeschofte mannelijke mede bewoners

Afgelopen avond heeft Billy Senna aangesproken op zijn gedrag maar Senna heeft zich er niets van aangetrokken. Inmiddels is een nieuwe dag begonnen en tijdens het opmaken bespreken Billy en Romy hoe de mannen zich gedragen in de loods. Waarom laten ze zich zo opnaaien vraagt Billy zich verbaasd af. Iedereen doet zo ontzettend stoer waar Johan bij is, hij wakkert het aan of zo voegt Romy eraan toe. De twee zijn erg te spreken over nieuweling Mehmet, hij heeft volgens de twee laten zien om respectvol met de dames om te kunnen gaan. Johan en Senna gedragen zich zo kinderachtig en ordinair. Baldr is trouwens ook, hij is drieënveertig maar doet gezellig mee gaat Billy verder terwijl ze met haar hoofd schudt. Romy laat weten dat ze dit meeneemt in haar speech tijdens de stemmingen. Ze is van mening dat het allemaal wel wat netter mag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *