Billy kan het laagdrempelige gesprek tussen Johan en Senna niet meer aan

Billy kan het laagdrempelige gesprek tussen Johan en Senna niet meer aan

Terwijl de bewoners afgelopen avond gezellig op de bank zitten daalt het gespreksniveau al snel tijdens dat Johan en Senna die met elkaar in gesprek raken. De overige bewoners weten van ongemakkelijkheid niet meer hoe ze zich moeten gedragen. Terwijl het heftiger en heftiger wordt steekt Billy hier een stokje voor. Ook volgens de overige bewoners ging het nu echt te ver. Wij willen hier niet bij betrokken zijn mompelen er een paar. Billy vindt het genoeg geweest en ze spreekt Senna dan ook aan op zijn gedrag. Je hoeft niet alles te zeggen hé zegt ze ongerust tegen hem. En probeert Senna uit te leggen dat alles wordt opgenomen en dat alles op het internet komt. Het interesseert Senna vrij weinig en vertelt dat het er bij hem thuis nog veel erger aan toe gaat. Billy kijkt verbaasd op en besluit niet meer bij de banken te blijven zitten. Terwijl Billy gefrustreerd wegloopt, rent Romy achter haar aan. Ik wil hier gewoon niet meer bij betrokken zijn hoor zucht Romy. De twee willen geen onderdeel meer uitmaken van het zo genoemde onbeschofte Utopia. Het wordt volgens de dames zó laagdrempelig dat het echt niet meer kan. Hier moet iets aan gedaan worden benadrukken de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *