Afleveringen van Utopia 2018 worden langer!

Afleveringen van Utopia 2018 worden langer!

Utopia 2018 nadert, het realityprogramma wordt wederom verlengt zoals we eerder omschreven. Maar er komt nog een verandering, zo lezen we op mediacourant.nl Vanaf het nieuwe jaar veranderd er namelijk iets. Met ingang van 1 januari 2018 zal Utopia van 19:00 – 20:00 uur uitgezonden worden! Dat betekend dat je dus extra lang kan genieten van Utopia! Een woordvoerder van SBS6 vertelt het volgende, “Utopia heeft al vier jaar lang mooie kijkcijfers. Inhoudelijk gebeurt er veel dus wij denken dat we de kijkers een plezier doen met langere afleveringen. Begin deze maand vierde Utopia de 1.000ste aflevering en inmiddels is het de langstlopende dagelijkse realityreeks ter wereld.” Op de vraag of er dan geen Utopia moeheid ontstaat laat de woordvoerder het volgende weten, “We blijven alles in de gaten houden en kijkcijfers zijn altijd een goede weerspiegeling van de mening en interesse van de kijkers. Mochten de huidige kijkcijfersuccessen veranderen, dan nemen we dat mee in onze afwegingen.”  Wat vind jij van deze verandering?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Sientje at 23:00

  Ben het helemaal eens met jullie
  En kijkers stemmen!! Niet meer de bewoners !!
  Als ze nu een publiek stem krijgen reageren ze gewoon achteloos op vooral eentje !!
  Geloof me dan gaat alles heel anders worden…

 2. A. Wilson at 14:18

  Begin eerst eens met het achterwege laten van al die flashbacks. Kijk graag naar het programma maar die flaschbacks beginnen vreselijk irritant te worden. Er is volgens mij voldoende beeldmateriaal beschikbaar om uit te zenden.

 3. CarPet at 13:49

  Helemaal met EW en Else eens.
  Of misschien weer elke maand iemand eruit stemmen.
  Dan krijg je snel ook een hele Andere groep.
  Zo is het niet meer leuk om naar te kijken en erg plat.
  Wil je wel zo door gaan zend het dan om 23.00 uur uit, nu kijken er ook kinderen mee.

 4. Else at 13:16

  Verlenging van de zendtijd betekent voor mij afhaken. Nu is die onzin soms nog net te doen, maar feitelijk is het zonde van onze tijd, want dit is geen Utopia, zoals het 4 jaar geleden bedoeld leek te zijn.
  Als er anderen in komen, met een heel ander dieper uitgangspunt om er in te gaan en die dit ook kunnen waarmaken, dan krijgt het hopelijk meer zin.
  Maar nu is het een laag niveau vermaak.

 5. EW at 11:25

  Het zou mooi zijn als er 15 nieuwe mensen erin komen. Back to basic, kijken wat er gebeurt hoe het dan opgebouwd gaat worden. 10.000 euro in een kluis en een pre-paid telefoon met 10 euro bel tegoed en alles weg e n loods leeg. Met deze materialisten die nu denken dat ze heel wat zijn komt het nooit meer goed. Nieuwe ronden, nieuwe kansen.

 6. Michelp1 at 11:24

  Goeie zaak…
  Zal nog meer kijkers trekken denk ik…
  Negatieve meningen hebben sommige toch wel. Maar dit besluit zegt genoeg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *