Senna en Demi hebben samen de nacht doorgebracht

Senna en Demi hebben samen de nacht doorgebracht

Afgelopen avond heeft Demi tegen Fay gezegd dat ze graag met iemand zou slapen omdat ze iemand mist om mee te knuffelen. Chipp en Fay kregen vervolgens het idee om Senna te vragen om bij haar te slapen. Zo gezegd zo gedaan, Senna komt mee naar het kasteel om bij Demi in bed te kruipen. Wat gezellig roept Demi blij uit. Senna heeft het echter enorm koud en haalt zijn deken in het cordwood. Hij heeft beloofd om terug te komen en bij Demi in bed te slapen. Trek gauw iets sexy’s aan zegt Fay met een knipoog tegen Demi. Na een tijdje komt Senna met zijn deken weer het kasteel binnen. Tuurlijk kom ik terug roept Senna vrolijk. Chipp, Fay, Demi en Senna kletsen een tijdje en vallen dan langzaam in slaap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *