Chipp, Linda en Baldr worstelen met de boekhouding van Utopia

Chipp, Linda en Baldr worstelen met de boekhouding van Utopia

Terwijl de avond rustig op gang komt, valt Baldr iets op. Waar Mehmet loopt is Madilia zegt hij tegen Linda. Terwijl Mehmet uitrust op de vide komt Madilia de trap opgelopen. Madilia raakt in gesprek met hem en ze hebben het over de toekomst in Utopia van de nieuweling. Chipp, Baldr en Linda zijn ondertussen druk bezig met de financiële taken in Utopia. De boekhouding loopt nog niet op rolletjes en het drietal zoekt naar oplossingen. Er zijn rekeningen die betaald moeten worden en daar is geen geld meer voor. Het komt echt allemaal op de verkeerde tijd binnen laat Chipp met een zucht weten. De rest van de bewoners verzamelen zich niet veel later op de banken in de woonkamer van de loods. Er wordt gezellig gepraat over het verleden van Utopia en leuke herinneringen worden naar boven gehaald. Senna en Demi hebben de pyjama’s alvast aangetrokken en liggen knusjes samen op de bank. Kortom een het was een gezellige avond in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *