Cemal en Romy hebben een romantische date in bad

Cemal en Romy hebben een romantische date in bad

Waar het eerder aan Beau en Johan de beurt was om een date in bad te hebben, mogen nu Romy en Cemal het water in. Het tweetal weet echter nog van niets. Als verrassing laat Beau voor het avondeten het bad al volstromen. Mehmet merkt op dat Beau de kraan opendraait en vraagt direct voor wie zij dat doet. Oh wat leuk roept hij, wanneer ze vertelt dat het voor Romy en Cemal is. Het wordt niet alleen badderen. Beau heeft zelfs geregeld dat ze romantisch kunnen dineren in het bad. Kaarsjes, een wijntje en een goed avondmaal, aan alles is gedacht. Wanneer Beau Romy en Cemal vraagt mee te komen, zijn ze een tikkeltje verbaasd. Ik weet ook niet wat er gaat gebeuren zegt Romy gespannen tegen Cemal. In zwemkleding en met een blinddoek om worden ze vervolgens naar de badkamer begeleid. Eenmaal aangekomen bij het bad gaan de blinddoeken af en wordt er enthousiast gejoeld. Beau en Billy, die ook mee was vinden dat Cemal en Romy een echte date wel verdiend hebben. Meer dan blij stappen ze in bad. De date kan beginnen en de twee genieten van hun romantisch avondje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *