Beau en Billy willen Romy en Cemal met een romantische date verrassen

Beau en Billy willen Romy en Cemal met een romantische date verrassen

Niet alleen Demi, Fay, Romy en Beau praten over de liefde. Beau en Billy hebben er ook nog een gesprek over. De twee willen in het atelier Romy en Cemal verrassen met een romantische date. Romy helpt altijd bij verrassingen voor anderen merkt Beau op. En nu is het dus tijd dat zij wordt verrast voegt ze eraan toe. Billy vindt het op haar beurt een top idee en komt meteen met allemaal ideeën. Vanavond in bad met een flesje wijn. Ze moet een blinddoek om en ik zal een briefje in de caravan leggen stelt ze voor. Dit vindt Beau ook leuk en ze voegt eraan toe dat ze misschien vragen voor de twee kunnen bedenken, die ze moeten beantwoorden bij elkaar. Billy stemt hiermee in en ze besluit meteen de vragen te bedenken achter de computer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *