Madilia verwacht dat José stemmen krijgt tijdens de nominaties

Madilia verwacht dat José stemmen krijgt tijdens de nominaties

Madilia en José lopen een rondje over het Utopia terrein. Ook zij praten even over de stemronde. Ze bespreken hun vermoedens. Madilia vertelt dat ze al met Mehmet heeft gesproken over de nominaties.  Ik heb hem verteld waar hij allemaal op moet letten voegt ze eraan toe. En waarom denk je dat Johan de hele week al zo vrolijk en leuk doet? Ook alleen maar omdat de nominaties eraan komen gaat ze verder. José is het op haar beurt met haar eens en heeft het idee dat hij zijn feest alleen maar organiseert om er zelf beter van te worden. Ze verwachten dat Johan wel een aantal stemmen zal krijgen maar ze weten nog niet van wie. Madilia vreest ook voor José. Ik denk dat jij stemmen krijgt zegt ze dan ook tegen haar. José laat weten dat ze zelf ook wel verwacht stemmen te krijgen. Ik ben de huilebalk grapt ze. Madilia weet niet zo goed of zij stemmen zal krijgen dit keer maar volgens José hoeft ze zich geen zorgen te maken. Je doet gewoon je ding en verdient genoeg benadrukt ze. De twee zijn er nog niet over uit hoe het volgende week zal lopen. Het worden in ieder geval interessante nominaties aldus José.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 15:25

    Is Madilia tegenwoordig de persoon die vertelt waar je op moet letten als je op iemand gaat stemmen .Ja nou van mijn mag ze ook op d bank .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *