Madilia en Linda spreken hun verwachtingen rondom de stemronde uit

Madilia en Linda spreken hun verwachtingen rondom de stemronde uit

Waar voorheen meerdere bewoners aangaven dat ze op Johan wilden stemmen lijken steeds minder bewoners zich aan dit plan te houden, tot ergernis van Madilia en Linda. Zo heeft Linda met Beau gesproken en zij gaf aan niet op Johan te stemmen. Omdat ze hem beter heeft leren kennen vertelt Linda. Op wie zal ze dan gaan vraagt Madilia zich hardop af. Misschien op René antwoordt Linda. Maar zeker weten doen de twee het niet. Linda is ook benieuwd wat Romy en Cemal gaan doen. Romy zei wel dat ze kijkt naar de hele periode en niet naar de laatste week laat Madilia weten. Dit stelt hen enigszins gerust. Toch kunnen ze alleen maar raden wie op wie stemt. Zeker weten doen ze het niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 17:04

    En nou zou NIEMAND eens moeten vertellen aan wie dan ook op wie hij gaat stemmen!!! Niet elkaar beïnvloeden en ze zouden ook anoniem moeten kunnen stemmen, in een bus, zoals bij de politieke stemmingen. Zodat niemand er op aan gekeken wordt op wie ze gestemd hebben.
    Waarom gebeurt dat hier nog niet op die manier ???!!
    Zo slecht kunnen ze hun mond houden, de meesten althans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *