De bewoners vergaderen over de nieuwe kookwedstrijd

De bewoners vergaderen over de nieuwe kookwedstrijd

Een paar weken geleden hebben Chipp en Billy besloten om weer de strijd aan te gaan in de keuken en een nieuwe kookwedstrijd te organiseren. Er zijn al een aantal voorbereidingen getroffen maar er moet natuurlijk nog meer gebeuren. Zullen we even samenkomen vraagt Chipp. Hij heeft de groep bijeengeroepen om de gang van zaken rondom de kookwedstrijd te bespreken. De bewoners hebben onder andere kookplaten, pannen, keukengerei, tafels en stoelen nodig en er wordt overlegd hoeveel er van ingeslagen moet worden. De bewoners vinden vrij snel een gulden middenweg en zijn tevreden met de gang van zaken. “Ik bel John wel even”, roept Billy snel als de vergadering erop zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 17:05

    Billy wil zo graag regelen en de ander vóór zijn, en een belangrijke positie hebben!! Waarmee ze anderen mogelijkheden ontneemt. Ze wil belangrijk zijn en gevonden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *