Johan vertelt dat hij geen gevoelens heeft voor Beau en dat het niets gaat worden

Johan vertelt dat hij geen gevoelens heeft voor Beau en dat het niets gaat worden

Beau en Johan hebben er inmiddels twee dates opzitten. Hun mede bewoners zijn maar wat benieuwd hoe het nu zit tussen de twee. Chipp besluit het Johan te vragen. Johan vertelt eerlijk dat het een leuke date is maar dat het hierbij zal blijven. Als Chipp vraagt waarom, is Johan duidelijk in zijn antwoord. Ik ben niet verliefd en dat houdt het voor mij op. Wat later vraagt ook Romy aan Johan hoe het zit tussen hem en Beau. Als Johan haar vertelt dat ze niet vaker zullen daten, roept dat bij Romy de nodige vragen op. Vond je het niet leuk? vraagt ze hem. Johan legt vervolgens uit dat hij het heel leuk vond maar verder niets voor Beau voelt. Waarom zou je daten als er toch niets uitkomt? gaat hij verder. Hij besluit dat het leuk was geweest maar dat hij zijn tijd liever steekt in iets dat succesvol zal worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 65    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *