Zit er nog toekomst in Beau en Johan?

Zit er nog toekomst in Beau en Johan?

Johan heeft onder andere aan Romy verteld dat een volgende date er niet in zit tussen hem en Beau. Romy verbergt niet dat ze dit erg jammer vindt en deelt daarom direct de woorden van Johan met Beau. Het blijkt echter al snel dat Beau en Johan hetzelfde denken over een toekomstige date. Beau vond de dates ontzettend gezellig maar had er verder geen gevoel bij. Betekent dit dan het einde van jullie romance vraagt Fay Beau. Ja antwoordt Beau kort maar krachtig. Het is echt een schat maar hij is gewoon niks voor mij voegt ze eraan toe. Demi denkt op haar beurt dat Johan bang is om gevoelens te krijgen en daarom ook bang is om afgewezen te worden. De dames zijn niet overtuigd dat Johan zo weinig gevoelens voor Beau heeft als dat hij doet voorkomen. Hoe dan ook, de tijd zal het leren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *