Demi, Fay, Romy en Beau zien Madilia en Mehmet als potentieel liefdeskoppel

Demi, Fay, Romy en Beau zien Madilia en Mehmet als potentieel liefdeskoppel

Romy heeft een relatie met Cemal en Fay met Chipp. Ze hopen dat er nog meer liefdes ontstaan in Utopia. Zo hebben ze zich de afgelopen dagen enorm gestort op Johan en Beau. De dames hebben geholpen bij het organiseren van de eerste en tweede date en hopen dat er ook een derde zal komen. Ook Madilia en Mehmet zijn in de ogen van de drie een potentieel liefdeskoppel. Als Madilia en Mehmet samen een wandeling maken over het terrein blijft dit bij hen dan ook niet onopgemerkt. Het is geen lente maar ik heb nog steeds het gevoel dat de bloemetjes worden buiten gezet grapt Romy. Daar bloeit misschien wel wat op reageert Fay. Ondertussen sluit ook Beau aan bij het gesprek. De vier dames zijn het erover eens dat Mehmet en Madilia goed bij elkaar passen. Ik zou het echt leuk vinden roept Demi enthousiast uit. Om deze reden besluiten ze dan ook om love doctors te spelen. Maar misschien is het te snel denkt Fay hardop na. Of de meiden voor cupido gaan spelen is dus nog niet helemaal duidelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *