Weet Mehmet wat hij al gaat doen tijdens zijn eerste stemronde?

Weet Mehmet wat hij al gaat doen tijdens zijn eerste stemronde?

Volgende week is de stemronde en de bewoners zijn er druk mee bezig. Hier en daar vinden er gesprekken plaats over wie op wie stemt en welke bewoners genomineerd worden. Dit is dan ook precies wat Madilia en Mehmet doen. De twee maken een wandeling over het Utopia terrein als Madilia over het onderwerp begint. Vind je het spannend vraagt ze. Mehmet antwoordt dat hij het niet spannend vindt zolang hij het op zijn eigen manier doet. Ik sta volledig achter wat ik ga doen benadrukt hij. En laat weten dat hij precies weet wat hij gaat doen. Verder houdt hij dat voor zich. Er is niemand hier die niet in mijn Utopia past benadrukt hij. Ook Madilia houdt wijselijk haar mond als het gaat over de verdeling van haar stemmen. Wat haar wel opvalt is dat er een aantal bewoners vlak voor de stemmingen pas wat gaan doen. Dan gaan ze nu ineens aan hun doelen werken vervolgd ze met een zucht. Dit zijn volgens haar dan ook mensen die stemmen zouden kunnen verwachten. Wat ze wel zeker weet is dat bijvoorbeeld Romy en Cemal nooit stemmen van haar zullen krijgen. Zij doen genoeg hier gaat ze verder. Als Mehmet vraagt of hard werken een criteria is waarop ze haar stemmen baseert legt Madilia uit dat dit niet het geval is. Het gaat om alles besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *