Linda vertelt aan Chipp dat ze niet bij zijn groepje wil

Linda vertelt aan Chipp dat ze niet bij zijn groepje wil

Zoals Linda al aan Beau liet weten, vertelt Linda in de middag aan Chipp dat ze niet bij het afgesplitste groepje van hem wil. Ze vindt het lastig om zomaar de financiën los te laten voor de rest van de groep en weet niet zeker of Baldr en Mehmet het zomaar kunnen redden. Voor nu is het niet rendabel voor mij legt ze hem verder uit. Dit begrijpt Chipp helemaal. De twee praten nog even verder welke ideeën Chipp precies voor zijn afgesplitste groep heeft. De huur en het betalen van de rekeningen wordt uitvoerig besproken. Zal de splitsing alsnog een succes worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *