Demi, Billy en Fay proberen hun onenigheid goed te praten

Demi, Billy en Fay proberen hun onenigheid goed te praten

Na een flinke ruzie om een vloerkleed, dat volgens Billy van Utopia bv is en dus niet in het kasteel van de tweeling thuishoort, doet het drietal een poging de onenigheid uit te praten. In eerste instantie lijkt het weer de verkeerde kant op te gaan. De argumenten worden van beide kanten meermaals herhaald en een oplossing lijkt er niet te komen. Ondertussen heeft Chipp al wel het vloerkleed van het kasteel naar de loods verplaatst. Het oorspronkelijke probleem lijkt dus opgelost maar daarmee is het nog niet goed. Is het nu goed of niet vraagt Billy ietwat onzeker. Ja hoor roept Demi blij. Wat kunnen we er verder nog aan doen? Het kleed ligt er nu gewoon voegt Fay eraan toe. Billy wil niet dat zaken onuitgesproken blijven en het verder suddert. Ondanks dat Demi en Fay zeggen dat het goed is, is Billy nog niet helemaal zeker. Volgens Fay is alles weer koek en ei maar is het voorval nog niet vergeten. En dat zit Billy toch niet helemaal lekker. Ongemakkelijk reageert Fay wat sarcastisch. Best wel, hè antwoordt Billy. Toch wordt er afgesloten met een knuffel. Nu maar afwachten of het hier echt bij blijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:28

    Uitgepraat? waarom beginnen ze dan niet over het kleed in Billy’s ”boudoir”, penthouse? ze denken immers dat dat ook van de BV is. Dan moeten ze dat vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *