Romy kan het kinderachtige gedoe van de mannen niet meer aan

Romy kan het kinderachtige gedoe van de mannen niet meer aan

Als het gedoe rondom het vloerkleed tussen Demi, Fay en Billy is opgelost denkt Romy weer even aan gisteren. Een aantal mannen waren volgens haar nogal kinderachtig en ordinair bezig. Billy heeft Senna al aangesproken op zijn platvloerse gedrag en deze ochtend hebben Romy en Billy dit onderwerp ook al besproken. Ze besluit haar gevoelens ook nog te uiten bij Cemal. Ik kan er vaak om lachen maar nu niet. Ik vond het zo ongemakkelijk en totaal niet grappig vertelt ze aan hem. Cemal biedt zijn excuses aan maar Romy geeft aan dat zij hem niet bedoelde. Oh reageert hij ietwat opgelucht. Nee lieffie, het komt niet door jou maar door het jongensgedoe gaat Romy verder terwijl ze elkaar knuffelen. Ik hou van jou sluit Romy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *