Baas Beach bestaat niet meer

Baas Beach bestaat niet meer

Twee dagen geleden kreeg Romy het idee om Baas Beach helemaal om te gooien en nieuw leven in te blazen. Aankomende winter moet het een plek worden waar de bewoners en marktbezoekers kunnen genieten van een warme chocomel. En in de zomer moet het een Ibiza bar worden. Bij de nieuwe invulling van het gebouwtje hoort ook een stevige verbouwing. Maar voordat er verbouwd kan worden, moet er eerst gesloopt worden. Samen met Beau loopt Romy naar nu nog Baas Beach om het nodige sloopwerk te verrichten. Allereerst wordt het naambord van Baas Beach gestript. Nu is het geen Baas Beach meer zegt Romy. Wanneer Billy komt kijken wat er allemaal gebeurt, bespreekt het drietal hoe zij het stekje nu gaan inrichten. Na een kort overleg wordt het Baas Beach bord uit de grond getrokken en keert de groep terug naar de loods. Ze gaan hard aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *