Romy wil Baas Beach nieuw leven in blazen

Romy wil Baas Beach nieuw leven in blazen

Sinds het vertrek van Bas is er weinig meer gebeurd met Baas Beach. Maar als het aan Romy ligt komt daar snel verandering in. Ze bespreekt haar plan met Beau. Ze vertelt dat ze Baas Beach wil opknappen om er in de zomer een Ibiza bar van te maken. Daarnaast lijkt het haar leuk om er in de winter een soort vrijdagmiddagborrel te organiseren, waarbij bijvoorbeeld warme chocolademelk wordt geschonken. Beau reageert enthousiast en denkt met Romy mee. De twee komen op het idee om er tijdens de kerstmarkt een soort bar van te maken in kerstsferen, waar mensen lekkere warme drankjes kunnen drinken. Omdat Billy verantwoordelijk is voor de markt besluiten ze het met haar te gaan overleggen. Ook Billy ziet het helemaal voor zich en samen met Romy en Billy wordt er gebrainstormd over de invulling van dit idee. Wat later besluit Billy Johan aan zijn jasje te trekken om hem om hulp te vragen. En vertelt wat ze van plan zijn en ook Johan deelt hun enthousiasme. Wil je ons helpen vraagt Billy dan aan hem. Johan stemt in met het plan. Natuurlijk, altijd leuk om te doen voegt hij eraan toe. Er wordt afgesproken om vanmiddag uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn zodat ze snel aan de slag kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *